Game Informer

BioShock Infinite TV Commercial (Short Version)Watch the short commercial for the upcoming and highly-anticipated follow up to Irrational’s Bioshock called Bioshock Infinite.

Related Articles

41 Comments

 1. Music is an art form whose medium is sound and silence. Its common elements are pitch (which governs melody and harmony), rhythm (and its associated concepts tempo, meter, and articulation), dynamics, and the sonic qualities of timbre and texture.

 2. Közben eszembe jutott, hogy a fejlesztőcsapat vallásos tagjai is szóltak neki, hogy picit lazán kezeli a vallásos témát, és változtatnia is kellett rajta. Ha érdekel bővebben a téma, megkeresem a forrást, és elküldöm PM-ben.

  Egyébként üdítő, hogy mennyire nyílt vagy annak ellenére, hogy hívő vagy, sajnos a legtöbb esetben a hívők vaskalaposok.

 3. De attól, hogy pap nem feltétlen szent is azt se felejtsük el.Akár a valóságban sem nem pedig egy játékban ahol te találod ki a háttértörténetet.Ne kezeld egységes egy egyedként a papot az egyházzal.

  Nem szabad túlgondolni dolgokat ez szimplán annyiról szól hogy meg akarja menteni a lányt akár benne lesz az egyház mint össze esküvű, amit azért nem hiszek, mert nagyon szélsőséges lépés lenne marketing szempontból, akár nincs benne.

 4. Köszi,nem is tudod mennyire örülök annak amit mondtál!!! 😀
  Sajnos egyet kell értsek veled,mert ha nem is a legtöbb,
  de nagyon sok magát hívőnek mondó keresztény valóban vaskalapos
  és abban leli örömét hogy azt gondolja felsőbbrendű a többségnél.
  Sok ateistáról példát vehetnénk!Nekem is van ilyen ismerősöm
  és őszintén felnézek rá,ahogyan él,ahogyan szeret.Lehet az ilyen ember
  közelebb van Istenhez,tudta nélkül,mint az a keresztény aki fel sem fogja,
  hogy mit jelent a keresztség!

 5. Látod ebben igazad lehet,de hajlamos vagyok túlgondolni dolgokat!:D
  Tudom ez nem erényem!Egyébként az a szép a kereszténységben
  az Egyházban hogy nemcsak szentekből és tökéletesekből áll
  hanem bűnös gyarló emberekből is,mint jómagam..akik persze
  törekednek az önzetlen szeretetre.
  Egyébként a játékkal kapcsolatban remélem igazad van!Nagyon szeretném
  már megkaparintani,mert mindettől függetlenül mesterműnek tűnik! =)

 6. elfelejted hogy Columbiaban nem igazán az a vallás megy mint amit te gyakorolsz, ezek a papok egy fasiszta,rasszista,igencsak beteg rezsim odaadó tagjai…"It's our Holy Duty to guard against the foreign hordes" ilyen eszmékről nehéz egészséges kritikát fogalmazni,de pont ez a lényeg,ez egy játék,egy fikció,nincs is szükségünk egészséges kritikákra,fondorlatos és meghökkentő történeteket várunk,ezért is várjuk mindig az Irrational játékait.

 7. Persze persze,én nem is rólatok beszéltem hanem magamról!
  Én is a sztori fókuszált vagyok,és nekem is fontos hogy értékes legyen
  a mondanivalója,legyen katarzis benne,és legyen persze érdekes is.
  Viszont személy szerint(személy szerint)nekem igenis fontos az a vonulat is melyről írtam,hiszen ha keresztény szimbólumokat használ,az már nem csak fikció.A játékot ettől függetlenül én is nagyon várom!

 8. Did you look at all platforms? I bet you didn't, cause if you take the average from using all platforms like they stated they hold a higher rating then both Halo CE and Half Life.

 9. Here are the average ratings using all platforms as stated in the ad. Halo CE – 90/100 Half Life – 91.5/100 Bioshock 95.33/100 you can go check it yourself if you want to. They did better on some platforms but not all of them. They are using the average of all scores.

 10. Ezt nem értem…vagyis inkább nem látom át úgy ahogy te,talán ezért is nem értek egyet,csak azért mert vallási (gondolok itt bármilyen vallásra Krisnától Jehováig) szimbólumokat használ attól még ugyanúgy lehet fikció, ez most olyan mintha a tudósok felháborodnának Elizabeth képességén. A vallás sem érinthetetlen.

 11. Konkrétan kimondottan katolikus szimbólumokat használ.
  Azt biztos tudod hogy a Kat.Egyház történelmi egyház,mivel Jézus
  megtestesült,azaz maga Isten hajolt le az emberhez,ahogyan anya a csecsemőjéhez,és nem az ember érte el az Istent különböző transzcendentális ingyom bigyom,hókuszpókusz folytán,ahogyan minden más vallásban(buddhizmus,hinduizmus,stb.)az ember az aki törekszik megtalálni az Istent.A kereszténység abban különbözik hogy Ő talál meg Téged,minket stb,a kinyilatkoztatás által,és adja

 12. át üzenetét hogy szeret és mindig is ismert,tudot rólad,rólunk.
  Ezt csak azért írtam le hogy lásd inkább egy személyről,emberről van szó aki a második isteni személy Jézus,nem pedig pusztán vallás.
  Ezt valaki vagy elfogadja vagy nem,mindenkinek a szuverén szabad döntése,amit érdemes tiszteletben tartani.
  Szóval én nem felháborodtam egyszerűen csak furcsa volt számomra,hogy valaki akár fikció akár nem így belenyúl,és ilyen bátran áthelyezi ezeket a hívők számára mély szimbólumokat,egy másik dim

 13. dimenzióba.Nem biztos hogy ezzel baj van,csak nekem volt furi. 😀
  huh de sokat pofázok,bocsi
  Meg szerintem lehet hogy én sem igazán értettem a Te problémádat,ezzel kapcsolatban és te sem érteded az én problémámat.Ezt egy pofa sör mellett lenne érdemes megbeszélni(amit Te fizetnél….csak vicceltem)félig illuminált
  állapotban:D(itt illuminált nem szabadköművest jelent) 😛

 14. Music is an art form whose medium is sound and silence. Its common elements are pitch (which governs melody and harmony), rhythm (and its associated concepts tempo, meter, and articulation), dynamics, and the sonic qualities of timbre and texture. The word derives from Greek μουσική (mousike; "art of the Muses").

Back to top button